2009-01-19

då kom äntligen paketet


har ju beställt lite kläder på hm via internet, ja e inte en tjej som gillar att gå o shoppa och prova kläder i flera timmar, tycker de e skit skönt att göra det över internet bara beställa och sen klart!Dock gör ja inte det med byxor eller skor men tröjor absolut, så idag kom paketet och allt passa förutom ett par pjamas byxor var för stora så de ger ja bort men annars passa allt beställde i S men kunde nog tillomed beställa i XS men de siitter rätt bra ändå. Felicias mössor till sommaren och klännigen til dopet passa perfekt även de andra byxorna och så så de va bra. Dennis grejer passa förutom en skjorta som han ville ha igentligen men förhoppningsvis passar den Calle o han gillar den då e de lugnt!! Ja e hel nöjd med allt speciellt 2 linnen så det blir nog att köpa lika dana fast i annan färg kul. BILLIGT med ju de e gött!!

Annars ida har ja bara sytt lite och organiserat min sida av skrivbordet dennis sida ser dock ut som skit!! Hans problem!!

Har även tränat lite mage välbehövligt nu för til sommaren ska jag vara fit for a fight hihi!! Ikväll blir det lugnt dennis ska o träna ja ska sitta och skriva ett cv till jobbet jag ska söka imorn och uppdatera lite på bilddagboken. Annars blir de lungna gatan.

Imorgon ska vi ner på stan och göra lite ärrenden bla kopiera betyg, skriva ut, skicka brev sen måste vi handla vi ska även gymma och jag ska sola det ska bli gött. Ska bli skönt att komma ut lite imorn nu när man har varit hemma i 2 dagar, felicia ska till dagis lite och sen blir de nog att leka med henne på eftermiddagen.

Inga kommentarer: