2009-01-01

GOTT NYTT ÅR!!







hej alla ja har varit lite halv taskig på att uppdatera de sista men de ska nog flyta bättre nu, japp ett nytt år är här hände mycke i det förra men detta ska nog bli lika händelserikt eller var tror ni??



Ja hoppas iallafall kunna få ett fast jobb eller liknade och även körkort så för mig blir de håll igång o inte nog me de har ja ju 2 vildar hiii,



Japp på nyår var vi först hemma hos dennis mamma och åt 3 rätters middag på dagen och de va mysigt men sen drog vi till stigen där jenny och niklas bor med deras lille pojk leo som e född mars 07 å de skiljer ju inte så mycket mellan han o felicia ända skillnaden är att hon går på dagis o inte han o det märktes lite eftersom han inte riktigt ville dela med sig o felicia kalla honom mammas gris ja ja hur de kom de e helt otroligt ibland va som poppar ut ur hennes mun, vi åt lite räkor osv o satt o prata o prata så vi glömde faktsiskt nästan bort nyår om man säger så för 5 i 12 så titta niklas på klockan o vi trodde fan inte den va så mycke men ut flög vi me champange o fyrverkerier och ja menar de blev lite konstigt för felicia brukar somna tidigt o annars va grini men hon va pigg o me så de va kul hon somna inte förran halv 1 helt otroligt faktiskt. vi hadde de skit kul o satt o prata ja tror inte vi kom i säng förrän kl3 så de va jätte kul o mysigt. Tackar verkligen för den goooa nyår!!



Sen på morgonen kl 9 så satte felicia sig på leos lilla motorcykel o satte igång o körde och tuta så hela huset vakna ja ja men kul va de sen kom vi nästan inte därifrån för vi bara prata o prata o prata men till slut så fick vi llt åka för dennis kompis erik ifrån lund men bor i stockholm o niklas kom hit ida o nu e de ute o tar en öl o här sitter ja o uppdaterar, va gjorde ni för kul på nyår?? ja e iallfall skit trött nu och kommer nog bäka mig framför tv där ja lär va tills ja orkar dra mig in i sängen o sova!!! I morgon ska ja iallfall ta det lungt måste nog gå o handla mjölk men mer än så blir de inte orka liksom hihii, man e lite ringrostig när man har drukigt lite o inte sovit mycke dan efter e liksom i delerum eller va säger i? ha de bra alla goingar pöss för mig!!

Inga kommentarer: