2009-01-24

lördaaaa kväll

AH nu va de kvällen ellen hihi felicia ligger o sover hoppas ja iallfall hon har inte sagt nåt så de gör hon nog, hon börjar bli lite förkyld så hon har varit lite grini hela dan. Inte för att ja o min man har gjort nån direkt nytta heller ida, ja har bakat med lilla sessan dennis har lagat mat men mer än så nja inte direkt. Vi har helt enkelt varit skit lata men ibland måste man va de oxå!!
Imorgon är vår städ dag så de blir en del sånt sen kommer niklas på sitt veckliga besök så de blir mat. O ja ska sy upp en par av hans jeans sen ska han massera mig imorn de ska bli gött. Ska försöka att felicia får lite kul imorn med om hon inte blir sämre, för som sagt ida har de inte hänt mycke, ja ja hoppas hon inte vaknar kl 4 och e klar vaken iallfall.
Nu ska dennis poppa lite popcorn sen blir de körslaget de e tydligen en kille som han känner med ida i från uddevalla så de ska vi se. annars blir de lugnt o skönt förhoppningsvis somnar ja tidigt för imorn ska ja ta lilla sessan på morgonen de e denis tur att sova ut.
Ha en trevlig kväll alla gllaaa

Inga kommentarer: