2009-02-07

Mätt

Det blev inget kul på hm sidan, hitta lite intressanta saker men inga klänningar ja får väll se om ja hittar nåt någon annanstans annars blir de en som hänger i graderoben. Sen har ja bakat kakor blev choklad kakar med nötter i o strössel på. ja tyckte de va lite smaklösa men lilla sessan älska dem. Men hon har bara fått 2 små, ja e lite försiktig när de e nötter i.
Efter en lång lång..... diskution så tog vi besslutet att gå till konsum o handla till taccos, o så blev de. De tog bara nästan 1,5 timma att gå felicia vile leka i snön o på vägen hem va hon almänt velig o ville helt enkelt inte men vi kom hem till slut. Som de flesta vet har vi kanske 5min dit i vanliga fall, ja ja men vi handla iallfall. När vi kom hem fortjatte vi att pottträna felicia men de går sådär men tidsnog så.
Sen skar ja grönsaker o duka o så, dennis stekte qourn färs, ja äslkar qourn. Efter maten vart vi halv dööa så felicia ligger i sängen med dennis o tittar på barbie(snacka om lite mesig)hihi. Ja sitter i vardagsrummet just nu o kollar på datorn men funderar på att städa eller nåt ja ja får se va de blir när maten har sjunkigt.
Nu ska ja gå o ge lilla sessan sitt lördagsgodis hon brukar alltid få en tom o jerry påse men vi brukar dela upp det över fredag kväll, lördag kväll o söndag för de blir för mycke godis på en kväll ananars, hon e ju redan aktiv så om hon får massa socker nja ni fattar va!!!!

Dennis ska ju som sagt jobba ikväll dock går han efter melodifestivalen så de e mysigt att vi kan se den i hop, vet dock inte om ja kommer gilla de men måste ju se kläderna o iallfall hur de låter sen kanske ja zappar( som han bara hatar) hiii

Inga kommentarer: