2009-02-02

städat

ja nu e de städat o klart, har även lagat lite mat och sovit en stund men ja e helt slut. Hoppas ja inte håller på att bli sjuk, förhoppningsvis e de bara att ja inte har sovit nåt inatt men de märker vi i morgon. Felicia och vi sitter o tittar på pippi långstrump nu hon e skit seg efter ha varit på dagis utan att sova dr o även har de varit ute hela dagen så hon va helt röd kindrad när hon kom hem så gulligt. Dennis har somnat på soffan som vanligt vi denna tiden o ja uppdaterar ju lite här.
Ikväll blir de segt bara vara framför tv skulle ja tro om ja inte somnar hihi, dennis ska gå o träna judo kul för honom nu när han har varit sjuk i veckan o inte kunnat. Sen blir han så pms i om han inte får träna på en vecka så nu e de verkligen dax.
Annars kan ja inte vara hemma hihii
Imorn ska felicia oxå till dagis, vi ska passa på att dra ner o träna. Måste även ringa till a kassan för ja har inte fått några pengar eller meddelande av dem än, hoppas de fixar sig snart, som tur e e alla räkningar betalade men nu e vi snart panka ändå men men hoppas att de fixar sig om nån vecka iallfall.

Nu ska ja fortjätta titta på pippi loppilopp som felicia säger

Inga kommentarer: