2009-03-21

IRRETERAD

JAG blir så jävla irreterad på skit snack om ni/du har problem med va ja säger eller skriver, va så pass JÄVLA ÄRLIG att du kan ta de med mig!!!!De e liksom inte å svårt, kanske bara för de som ljuger jämt!!! Ja hatar verkligen falska människor!!!!!!! HAR NI/DU PROBLEM MED MIG SÅ TA DE MED MIG E FAN INTE SVÅRARE ÄN SÅ!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan bara tro att även detta inlägg tyvärr handlar om mig.

När man går igenom en separation så är det väldigt påfrestande för alla inblandade. Och att jag inte orkar svara på hatbrev det första jag gör är inte så konstigt för de flesta. Man sorterar och tar det som känns mindre viktigt vid ett senare tillfälle, för det är jobbigt nog som det är ändå utan att man ska behöva hantera sånt här.

Igår bad jag Calle att han kanske ska se till att den/dom han pratar med om detta faktiskt kan hålla det för sig själv/a. Jag menar jag eller min familj sitter ju inte och spyr massa galla om Calle på nätet. Och här sitter du och skriver ytterligare ett inlägg som handlar om något som är mellan mig och Calle.

Så nu har jag gett dig svar och tagit det med dig. Lägg ner bara, skriv om dina egna problem istället och låt andras vara, om inte för mig så för Calles och din egen skull nu, för det här är inget du borde vara stolt över att ha på din blogg.

/ Karolina

Anonym sa...

men nu har du väll fel, de handlar inte om dig o calle, de handlar om hur du behandlat mig o min familj i denna sitvationen, här får ja höra att du har inte tyckt om oss alls va tor du ja säger om de TACK ELLE???sen har ja rätt att skriva om sånt som gäller i min familj.