2009-03-02

Varför inte sol ida med, trött på kallt o snö!!

Det blev att ja bakade tekakor igår, de blev mumma. Dock när ja hade bakat klart insåg ja att ja inte hade några plast påsar, typiskt!! Men som tur va så skulle Niklas komma till oss så han tog med sig de, han fick även lite bröd med sig hem. Vi bjöd på mat de blev lax med kallsås och potatis. Efterätt blev glass med periskor, de va gottit.
Efter maten så gick dennis och niklas upp på vinden o tog ner alla barnkläder och tom lådor, dennis mamma ska ju flytta och hon behövde tomlådor. Barnkläderna ska ja gå igenom och kolla va ja kan ge bort, och det blev 1 hel låda med onödigt sparade. Den lådan ska till en tjej på dennis jobb som har 2 pojkar sen innan och är nu gravid med en tös. Men hon insåg ju att hon då inte hade något utan fick börja från noll, så ja sa att hon kunde kolla igenom mitt om de e något hon vill ha. Sen e de bra att rensa lite, för ja e sån som sparar på allt om ja kunde tur att dennis inte är sån. För annars skulle mitt hem eller vårt se ut som fan. Men ja har nog lite ocd skulle ja tro, för:
1 ja åker inte hiss om ja verkligen inte måste
2 vill spara på allt
3 gillar absolut inte att åka buss eller tåg
4 vill inte åka i tunnlar eller på broar
Jag får panik attaker om de händer saker som har med allt detta att göra i sista sekund, ja behöver ett par dagar att bearbeta det liksom.
Dennis o många andra tycker säkert ja e skit konstig!! men de har faktiskt blivit mycke bättre sen ja fick barn för nu måste ja ju anpassa mig så gott de går.

Från en sak till en annan.
Va händer ida då!
Jo ja ska söka lite jobb, ringa till arbetsförmedlingen. Sen ska ja städa och sortera torr tvätt annars e de inte så mycke. Felicia är på dagis och dennis i skolan så ja ska allt hålla igång här hemma så de e klart till lillan ska hämtas.
Ses sen

Inga kommentarer: