2009-03-05

Vilken höjdar dag

snygg bild på dig jenny hiii


Så efetr ja lämmnat lilla sessan på dagis, hoppa ja in i duschen o gjorde i ordning mig fort sen tog ja cykeln ner till stan. STORT MISSTAG kom mer bak än fram juh de BLÅSTE SÅ IN I HELVETE, men ja kom fram i tid ialla fall. Ja lämna cykel på thai o kolla läget lite där, passa på att tjata lite skit sen gick ja till bussstationen o mötte lilla Jenny. Vi drog till arbetsförmedlingen där vi va i typ 2 timmar inte planerat men som sagt innan e de så jävla sega där. Men men vi hade de kul iallfall o träffa lite roligt folk o hann o tjata lite skit.


Efter de gick vi en väda till apoteket va absolut ett måste va helt slut me grejer hemma, o när man har barn e de viktigt att ha allt man måste ha hemma. Så nu finns de hemma iallafall!! Efter de drog vi till Cheers för lunch mumma de va skit gottit!!


Vi träffa även Elisa där o hon va helt överlycklig för hon skulle va ledig nästa lördag o skulle passa på att ha tjejkväll, hon bjöd oss men vi krossa hennes drömmmmmm. Inte så snällt!! Jenny skulle jobba och ja ska fira min o dennis bröllopsdag för den 17 mars har vi varit gifta i 2 år!!!synd men så e de ibland!! Kan ni tänka er de, de kan ja nästan inte för tiden har gått så jävla fort. Men tiden har varit underbar!!


Iallafall så bjöd ja dem på ljuspartyt den 22 mars o de va skit intresserade o skulle absolut komma. Skit kul då blir de lite tjej kväll ändå.


Tebax till ida då.... Efter maten så åkte Jenny hem till sig o ja handla lite hårfärg hade tänkt att färga de imorn om ja hinner me det! O handla även lite godis till i helgen o kolla på bröllopspresenter till min underbara karl. Inte dock inget mega kul men springer väll på nåt....


Sen mötte ja herrn o vi gick o hämta lillan på dagis o nu precis har vi ätit lite qvasadias(ursäkta stavningen) mumma o dennis kollar nu på tecknat med lillan o ja passar på o kollar bloggar!!


Ikväll blir de nog bara mysa med min honey, de va ett tag sen nu.....


Inga kommentarer: