2009-04-20

recap




Japp som sagt innan har mamma en skit seg dator, o skulle ja uppdatera bloggen på en hadde de tagit en helv dag hiii. Så nu kommer lite uppdatering om va som har hänt sen torsdags!!
Vi åkte med min "låsaspappa" till skövde i hans lastbil, felicia är helt faskinerad av lastbilar så hon älska det. När vi kom dit tog vi det bara lugnt, grilla o mös det va skit skönt.

FREDAGEN
Ahhh fredagen kom o mamma o "låsaspappa" jobbade på dagen så ja o lilla sessan träffa min mormor o hennes gubbe, vi åkte o fikade på stan i skövde, sen handla vi hem mat och lagade potatisgratäng o kassler hemma hos hadar (mormors karl). Mamma kunde sluta tidigare så hon kom dit o åt hon med de va trevligt!!
Sen så gick ja o mamma på bio på kvällen, vi såg MÄN SOM HATAR KVINNOR och för och vara en svensk film så va den jätte bra. Dock har ja inte läst boken men de måste ja nu!!
Den va iallfall bättre än väntat så de va kul. Dock va de vissa som hade med sina barn i bio salongen och de hade ja aldrig haft för den va allt lite rååå ibland speciellt för oss tjejer.
Men ni som har sett den vet ju!!!
Bästa frasen är LIGG STILL JA HAR INTE GJORT DETTA FÖRUT!!! hiii

1 kommentar:

Anonym sa...

Kul att du tyckte filmen var bra men boken är mycket bättre, jag lovar. Tack för en mysig mamma - dotterkväll. Puss och kram mamsen