2009-04-06

söndagen



japp de starta med frulle och mamma o lilla isa lekte lite i köket, sen badade ja och lillan en sväng hon hade ju yoggi i hela håret. Men de gick snabbt o lätt, och va mysigt. Sen gjorde sig min mamma iordning och till slut efter mycket om o men dennis med, han stank verkligen fylla!!

Sen drog lilla isa o dennis till calle då förberedde vi inför ljuspartyt. Dock va de en del folk som ringde o sa att de inte kunde men vi blev 7 iallfall, de va Ninni, Eliza,Åsa, Lena,Catharina och min mamma och ja. Men vi hade de jätte trevligt åt lite kex, ost och drack lite vin till. De va alldelles lagom. Och alla köpte lite ljus med så de va trevligt!!
Dock de som inte kunde ska ja träffa en sväng idag och kolla om de vill ha några ljus så blir de lite efterbeställing ifall de vill ha nåt.Om de e nån som e intresserad så har ja katlaogen här hemma!!!De starta kl 15 och ja tror att folk va här till 9 ungefär så vi hade de rikigt trevligt!!! Sen så åt ja o mamma lite sen blev de sängen för oss, vi va skit trötta.




Inga kommentarer: