2009-05-07

Regn och tråkigt

Idag har ja massor att stå i men svårt att sätta fart. Iof sig så e de bra att de e regn idag för ja har ingen tid att gå ut om det skulle varit sol, men ja blir lite tröttare när det är så grått ute.
Idag måste ja packa allt inför resan när dennis kommer hem.... vi ska till min mamma och sova över där eftersom vi ska på min gammelfarmors begravning på fredag, medans vi ska dit ska lillan vara hos mamma. Hon är lite för liten för att vara med på sånt tycker jag.
Dock måste ja packa massa och städa det sista för det e inge kul att komma hem till leksaker överallt, ni som har barn fattar vad ja menar. Även fast lillan har ett stort rum så e de leksaker överallt hiii. Det hör väll till.

Sen har ja lite ont i magen och så vet inte rikigt vad de e men hoppas att de går över snart eftersom vi ska sitta i en bil i 2 timmar sen och de e ingen höjdare med magknip.
Men dennis kommer nog inte förrän kl 15 så ja har lite tid på mig, gäller bara att gå upp ur sängen... men som sagt de e svårt speciellt eftersom lillan vill gosa och vem kan tacka nej till det. De händer ju inte så ofta längre.

Inga kommentarer: