2009-05-24

Skit kul...... huvudverk!!

Japp igår så kom Elisa hit vid 18 och vi drack lite röö vin, mysigt sen blev de cider och vodka hiii. Vid halv 11 så kom calle och va barnvakt och vi drog ner mot stan där vi mötte upp en hel härlig tjej vid namn Elin. Vi gick till cheers en sväng sen kullgrens och sen cheers för att få sjuss hem, dennis jobba juh.

Vi va hemma vi 3 och ja sten somna men imorse så ska ju ja ta lillan och hon vakna 6, jippi. Dennis va så snäll o gick in o la sig i hennes rum medans ja satte på disney channel o gosa o slömra till lite med lillan ivår säng. Ja va inte så full igår bara lullig helatiden men ja blanda ju som fan, de va vin,öl,cider,baccardi brezzer,vodka osv. så idag har inte huvudet varit bra alls.

Men Niklas va så snäll och kom upp med pizza, de va mumma!!!
Sen vid 5 så kom Lena och vi tjata lite skit, vilket va skit kul! Vid 7 så la ja lillan hon va så över trött och nu sitter ja o tittar tv o bloggar lite, dennis är och tränar.

Imorgon va de meningen att vi skulle gå o träna o ha lite kvalitets tid men dennis fick frågan av en vän Ibbe att följa med till borås djurpark med lillan så de åker halv 9 imorn vilket kommer bli skit kul för dem, dock vet ja inte va ja ska göra.
Nu sk ja ta de lungt!!!

Inga kommentarer: