2009-06-03

Ahhhhhh

Ahhh idag har ja gjort de vanligt och även ätit lunch med honey o fristoffer på cheers. Pratade även med elisa o jenny en sväng medans de jobba. Sen sprang ja på lena pena vilket va bra för de behövde ja verkligen..... men vi hann inte prata så mycket men hon kommer en sväng imorn på förmiddagen sen blir de nog inget på hela sommaren tyvärr.!!!!!!! Hon åker till norge o ska jobba där på söndag till aug, men men får bli msn o facebook.


Ja är dock fortfarnde lite disträää mycket som händer o sker i mitt liv just nu men ja tror väldigt mycket på ödet så de löser sig säkert till de bästa med allt!!! Ska iallfall utnjutja morrondagen till att prata lite skit med lena de ska bli gött.

Imorn är felicia hemma från dagis så de blir nog mycket lek o bus med.... mysigt HON ÄR DE BÄSTA I HELA VÄRLDEN!!!! På eftermiddagen så ska ja hem till Elisa o dit kommer även Ricky vi ska slinga hår o dricka lite vin.... men de får bli lite för fredagen ska ja jobba men men man säger alltid lite o de blir lite extra men kul ska de bli att bara slappna av o tänka på annat ett tag.

Nu ska ja titta lite på tv sen vet ja inte va som händer.....

Inga kommentarer: