2009-06-10

TRÖTT

Ja hann med de mesta innan ja drog ner på stan igår, de vart en fika med Elisa o sen kom Ida och Debbie de va trevligt. Efter de blev de jobbet, som gick bra dock lite segt men men så e de. När ja kom hem vart de att ta tag i disken, de va på tiden om vi säger så. Sen blev de sängen o bróthers and sisters o mys med honey.

Idag så vakna ja o va tvungen att göra iordning mig kl 6. De va till o med så konstigt att när lillan vakna kom hon in i vardagsrummet o sa
- va gör mamma här?
* svara jag - äter frukost
- mamma konstigt
* ne inte direkt
- mamma sova juh

ja menar hiii att hon har sån koll att man inte är morgon person. Men men gulligt va de och hon såg så välldigt förvånad ut.
Efter lämnat henne på dagis vart de möte på länsförsökringarna som gick sisådär men men de va ett försök. Sen drog vi till torp o handla lite olika saker. Där träffa vi på Linda o bäbisen så gullig och även Josefin o Gabbe med deras "lille". Riktigt trevligt, dock dyrt men men nu när skatte pengarana har kommit så blir de så..... dock köpte ja inget till mig själv de blev grejer på apoteket o coop och sen en badräkt till lillan med nalle majja på så gullig va den!!!

När vi kom hem va ja så dum att ja satte mig i soffan o tog de lugnt o nu är ja skit trött och ska iväg o jobba igen kl 18, så tråkigt inte nog med de så måste ja gå i regnet ja ja så e de....

Inga kommentarer: