2009-09-01

Ahhh imron blir de att flyga hem igen..... vi e pa svensk mark torsdagen kl 8pa morgonen ungefar

Sa igar borjade ja packa och nar vi akte hit sa hadde vi 2 vaskor 1 men alla saker med till pappa som han ville ha och den andra var halv full med klader osv till oss...... ja insag ganska snabbt att de finns ingen mojlighet att fa plats med allt i dessa aven om de e full proppade.... sa vi fick en vaska av pappa dock kommer vi ju ha massa vaskor hemma nu sa vi kan borja salja men de va skont att slippa kopa en iallfall...

Sa idag ska ja packa de sista och hoppas att allt gar plats nu.... men man vet aldrig.

Eftersom igar va ja o kopte skor hela 3 par skit snygga ett par svarta typ ankelboots och ett par bruna stovel boots och ett par turkosa sommar skor skit snygga, men nu ska de packas ner med idag ska vi aven dra o kopa lite alkohol att packa ner sa vi far se hur de blir vi kanske kommer ha massa handbagage med hihihi..... sa lite forvarning mamma som ska va med o hamta oss.... hoppas de finns plats for allt i bilen.... hihi.


Idag som sagt ska vi handla de sista och packa klart osv, imorgon gar varat plan kl 12.25 men vi maste vara dar 2 timmar innan minst sen tar de ca.13,5 timma sen e vi hemma i stockholm. Dar blir vi hamtade o sen ska vi sova hos mamma en natt innan vi drar hemat. Hoppas vi slipper mycket jet lag men de marker vi vall.

I helgen kommer de bli uppdateringar pa va vi har kopt och bilder som fortfarnde inte har visas, och ja kommer nog inte uppdatera forran da poss poss poss

1 kommentar:

Anonym sa...

Om vi inte får plats med alla väskor och grejer får vi väl skaffa en takbox eller något men vi åker i broders bil så det ordnar sig säkert. Ska bli så himla skönt att träffa er igen. Vi ses på torsd, hoppas jag, tror jag får ledigt men det finns inga garantier. Puss och kram på er!!!