2009-09-15

De går framåt

De går framåt med både skola och jobb, har en del att göra nu och än så länge känns det bra och de e tillomed kul att ha lite att göra. Ja går i skolan nästan alla dagar o de dagar ja inte går, jobbar jag..... så än så länge flyter de på som de ska men men man ska inte säga för mycket hihi.

Isa älskar de på dagis och har verklgien saknat sina kompisar speciellt Malte och Ida, men även Calle och Milton.

Igår efter skolan så blev de staden och handla lite mat osv. en sväng. Sen kom Elisa och låna en resväska till hennes resa som hon åker på fredag "snyft" Men men de e bara en vecka som tur e...... lite tomt men men de ska gå!! Lena kommer hem nu på onsdag och vi ska antagligen passa på att gå ut på fredag de ska bli rikigt kul, för ja har bara träffat henne i 2 timmar sen i början på juni..... men nu ska hon allt vara hemma ett tag de ska bli skönt.

Annars har de bara varit vardagliga saker som har hänt, dock går de lite sådär med lillans pottträning för hon vägrar när hon har byxor eller så på henne e de nån som har något tips???

Ja ja nu ska lillan nattas och bråkas med..... de har varit rätt jobbigt med trotsen och humöret ända sen vi kom hem från usa men men de e ju omställning för henne oxå, även hon har ju inte varit på dagis på 10 veckor eller något sånt innan vi kom hem från usa.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hár inga jättebra tips ner än de per tfn men saknar er massa. Puss och kram mamsen