2009-10-15

Dax igen .......

Japp inatt har lillan drömt skirkit och hostat..... så dehar inte blivit mycket sömn för dennis för han va snäll att inte väckte mig förrän kl 5 men...... under omständigheterna är lillan skit trött o grini att de verkligen inte går att lämna henne på dagis o ja e tvungen att vara hemma ..... vill verkligen inte igentligen inte för ja gillar denna kurser skit mycket men men ja måste idag....... imorn hoppas ja hon kan gå till dagis för ja ska jobba, o dennis har prov. Men men hoppas....... lillan e bara lite trött och glansiga ögon, men men hoppas att de räcker att vara hemma idag och att de inte va mer än drömmar o så.

Ja har iallfall prata med en person i klassen som skulle skriva lite extra idag. Så de känns bra.... tråkigt men bra. Jag trodde inte ja skulle gilla denna kursen så men de gör ja så vi får se.... kankse läser lite mer innom de sen. Japp nog pratat om skolan.

Igår hann ja göra klart alla inbjudningar till kalaset, dock blev de inte rikigt som ja hade tänkt mig för alla lokaler i stan e bokade de datumet vi ville ha ..... va väll för sent ute... dennis fel. Men men ja tror ja löst problemet ändå.... eller ja hoppas de blir trångt men men trevligt. Så nu ska ja bara köpa kuvert skriva adresser och sen skickas de..... gött de.... ett steg på vägen.

Idag nu då blir de lite anorlunda men men ..... hemma på dagen med lilan o sköta hemmet, sen måste lillan bada och klippa naglarna så de e lite va dagens plan.
Ikväll blir de antagligen träning med calle på gymmet de ska bli gött. Efter de ska ja träffa Eliza en sväng.... de vaett tag sen så de ska bli trevligt!!!!!

Inga kommentarer: