2009-10-27

Sååå tröttt

Idag har ja jobbat o jobbat o jobbat de va så himla mycket att göra på jobber idag men de va kul att hålla igång lite med....... de e lite annat än att sitta o plugga. Idag har ja tillomed träningsvärk i benen gött det!!!! När ja efter en tid då väl kom hem från jobbet så vart de tillbaka till pluggandet..... går hyfsat med de faktiskt.... de ska ju inte vara inne förrän tisdag så än har ja tid på mig men ja vill hellre ha de fixat i tid än sissta minuten.

Nu e ja faktiskt lit eirreterad för igår kl 20.55 går de en serie på tv400 som va inställd pga av hallowing vecka så då har de bara skräckisar (o ja gillar inte skräck) o ja hoppades att de bara va över igår men nu har de tillomed ställt in sons of anarky som går i dag kl 20.00 VA FAN!!!! jA VILL INTE SEEE SCARY MOVIE FUCK YOU!!! De e allt ja säger.!!!!Ja fattar om de ställer in för sport osv, men ja menar hollowin e usa så de skriker om de o vi bor inte där ..... o de osm vill se skräck kan fan titta på film ne nu e ja off!!!!!

Ja ja nu vet ja inte va de blir ikväll direkt... måste väll iallafall äta nåt tror ja.....
Imron ska ja jobba igen.... sen e de utvecklingsamtal för isa..... sen kommer min låsaspappa hit en sväng vilket ska bli trevligt!!!
Pöss hej för mig!!!

Inga kommentarer: