2009-11-03

fan va ja e dålig på uppdatering..... just nu

Jaaa de har varit väldigt dåligt på blogg inlägg de sista men varit mycke annat...
Som sagt simon flytta till uddevalla i söndags o dennis mamma flytta till en ny egen lägenhet, och vi bor i kaos .... men de blir nog redan perfekt imorn skulle jag tro. Imorgon så ska vi båda få tid att göra iordning och de ska bli så himla kul. Som vi har längtat både ja o dennis så hoppas de blir lika bra som vi vill..... men de blir de säkert.

Annars har de varit en del sjukdom här..... dennis har varit och är krasslig nu har han nog ingen feber men han e dock inte bra..... lite synd om honom för han har kata att göra plus en judo tävling i helgen men ja hoppas för hans skull att han piggnar till..... dock i morse när ja vakna va ja med seg i halsen o lite dåsig så de e väll nåt på g i familjen..... lillan har klarat sig (peppar peppar)förutom hostan som hon har som är så himla äcklig!!!

Vet inte om ja har skrivit om utvecklingsamtalet som va för henne förra veckna men de gick perfekt iallfall.... men hon e ju min lilla sessa.... trots lite trotsig hahaha.

De har varit som sagt en hel del skola nu för de e sista veckan på kursen så.... nästa vecka startar praktiken .... vet inte rikigt hur ja känner inför den..... ska vara på ett äldreboende för de e obligatoriskt i kursen så ja va illa tvungen...... ja läser ju detta för att sen läsa vidare innom detta men men ja kanske hamnar med bra folk o då blir de nog skit bra. Jag ska vara på skolgslyckan så de ganska nära iallfall och på 4 veckor ska man göra 120 timmar vilket e helt okej för då hinner ja med skola o extra jobbet med!!
Ne vi får väll se efter måndag hur de känns men de blir nog bra.
Idag har vi iallfall pratat om diabetes.... de va skit intressant..... så ja lärde mig ganska mycket.

Nu vart de mycket i detta inlägg hahahhahahah
Men nu ska ja ta de lite lugnt sen blir de nog popcorn till sons of anarcy pöss hej leverpastej

Inga kommentarer: