2009-11-07

Funderat på en sak

Som sagt så va de mycket att göra igår speciellt pga en beställing som va 20 gamla gubbar..... eller nja de va nog 2 st mellan 25-30 år o resten mellan 55-65 år minst..... "kändisar i stan" kan man väll säga men men iallfall. De kom in skit snyggt klädda och va skit trevliga men de e konstigt under kvällens gång och destå mer alkohol så e de något med karlar för de kommer alltid till en gräns vare så ålder då de e så jävla jobbiga... de klart de finns några undentag men dom är väldigt få.
De sista timmarna satt de och prata om deras stora kukar och om man ville se..... och sjöng snusk sånger och prata sex.. de flesta av dem iallfall sen fanns de fyra stycken eller så som kämdes och tyckte de va pinsamma och de va de som va ungre än de andra. De e kontigt..... undra om ja skulle ge sånna skamliga förslag som de va igår till mig när ja e 65 till en pojkspoling utan att skämmas.... nja ja tror inte de..
Men ja analuserar väll de lite för mycket med ..... dock tycker ja vuxna välklädda karlar med lite hjärna kan bete sig bättre..... men de tyckte inte de.

Undra o någon därute tycker lika som mig???

1 kommentar:

Johanna sa...

Jag håller med dig. Kan bli så jäkla förbannad ibland, när gubbar på över femtio år kommer fram på krogen och tror att de har rätt att ragga på en.. jag har dessutom varit med om flera som vill "köpa" en.. fy fan rent ut sagt.