2009-11-17

Veligt och sjukt

Japp idag kom förskylningen tillbaka som ett stort slag i ansiktet, men men ja hoppas att de går över snart dock e de väll inte så diretk eftersom ja knappt kan svälja eller prata men men ja måste till min praktik på torsdag o fredag kan fan inte missa mer vet inte ens hur ja ska hinna ikapp de ja har missat idag juh.... ja ja de måste fixa sig. Funderar ja på det så blir de inge bra heller för då blir ja knäpp!!

Sen har vi ju kalas på lördag o då vill ja vara så frisk som möjligt för ja har sett fram imot de länge dock har ja fan inget att ta på mig.... de e där veligheten kommer in o då menar ja VELIGHETEN!! ja vet verkligen inte va ja ska ta på mig...... hoppas ja får en ide snart..... för ja hatar sista minuten springa omkring när de gäller sånt här.... efterom kalaset ska vara här har ja inte tid med klädfrågan juh.... ja ja så e de hoppas ja får en ide.

Idag har vi fått upp lite hyllor o så och städat lite men kroppen säger allt ifån i mellan åt.... emn ja vill bli klar oxå.... imorn e ja ledig så ja ska städa lite mer hoppas ja mår bättre.
pöss hej leverpastej

Inga kommentarer: