2010-01-14

Lite mycke nu...

Japp de händer en hel del de sista som inte går att direkt prata om här rikigt än iallfall.... och nej ja e inte gravid för er alla som tror de nu!!!

Men ni får väll se vad som händer när de händer helt enkelt om de händer......
Idag e ja hemma med lillan hon har inte sovit så bra inatt... drömt konstigt hela natten och dennis hade obligatoriskt i skolan så de vart ja som va hemma...
Vi har sovit lite längre än vanligt vilket va skit gött.... nu tar vi de lugnt och ja ska plugga en del nu... känner att ja behöver de för ja har ett skit stort arbete som ska vara inne nästa fredag och min mamma kommer och hälsar på söndag till tisdag så de känns inte som ja vill göra nån skola då direkt. Sen har ja fått mera och mera jobb vilket känns skit bra, kul som fan. Och ja hoppas att de blir mer de till.... så länge de ger lite extra pengar och ja tycker de e kul kommer ja fortjätta med det... självklart.

Annars har de inte hänt jätte mycke det senaste dagarna...ja har bara myst med familjen och gjort alla "familje" saker, laga mat, städa, tvätta, leka och handla.... hihi inte så kul att skriva om direkt.

Idag senare sen kommer nog Lena hit en sväng vilket ska bli skit kul.... hon drar ju i helgen till Åre och sen blir de London för henne och sen 2 månader i Norge och jobba så .... man får passa på att se henne när de går... och nu hinnar ja ju plugga lite på dagen.. dock lutar de åt en paus för lillan vill se peter pan och ja gillar verkligen den filmen... så de e nog en bra break.

Imorgon ska ja dra iväg på jobb vilket ska bli skit kul!!! Ser verkligen fram imot det. Dock behöver ja stryka lite och så ja e helt klar tills ikväll.

Ne nu får de allt vara bra ha de bra så ses vi snart igen.

PÖSS PÖSS PÖSS

Inga kommentarer: