2010-01-09

Lördag

Igår efter mycket strul och andra saker så blev de mys med familjen framför lets dance.... och lite vin och godis och hemma gjord pizza det va en helt perfekt kväll och slut på en skit strulig dag.

Våran bil som sagt va de ju krongel med.... men de behövs köpa en laddare till batteri, en slang och säkringar så ska den vara fit for fight igen...... de batteriet som satt i bilen hade läckt batteri syra.... vilket frätit bort ett fäste kring batteriet och en slang till generatorn (om ja fatta rätt) och ett par säkringar hadde gått så om de e bra de så blir lagningen bara 1000 kr ungefär.... vilket va skit skönt.

Som sagt fick ju lena pena jobb men min träning ser ut att fixa sig ändå vilket e skönt för får ja ingen som moteverar mig så kommer ja inte iväg.... så de fixar sig säkert... dock kommer de va svårt att inte träffa henne lika ofta men de e ju bara 5 timmar dit hon e så man kanske får ta o åka o hälsa på nån helg....

Idag e de lördag och gårdagen va helt perfekt..... natten va så där lillan va vaken från o till även fast hon somna kl 21 30 ungefär..... men men ..... vi gick upp iallafall vid 07 30 ungefär.... och de blev en hel del mys i soffan vilket va gött..... nu e dennis o tränar med calle och ja o lillan ska strax städa och tvätta lite.... skönt att få de gjort.

Ikväll vet ja inte rikigt va som händer kanske ska ja hem till lena o träffa tjejerna lite och kanske dricka vin... eller så blir de hemma med familjen de e aldrig fel de heller.... låtar åt hemma men får se för de blir nog kanske inte mycke med lena innan hon drar men får se som sagt.

Annars så e de skönt att skolan börjar på måndag... och ja har valt att fortjätta min utbilding för er som inte redan vet... och de känns faktiskt helt rätt...

Ha en rikigt bra lördag!!!
PÖSS PÖSS PÖSS

Inga kommentarer: