2010-02-24

Min underbara

Denna dagen har ja kunnat lämna lillan på dagis och få lite plugg arbete gjort vilket va skit skönt dock eftersom ja numera jobbar rätt mycket oxå så känns de ändå som ja ligger back med vissa saker som hemmet och plugget men dennis e allt duktig på att hjälpa till dock e ja lite petig ibland och kan lika väl göra vissa saker själv. Vet inte hur ni är men sån e jag! Dock ska ja nog tillslut hinna ikapp med de med...... de e nog bara ja som e petig som sagt.

Efter en del plugg så gick ja och dennis ner på stan och gjorde lite ärenden, sen blev de även ett par jeans för present korts pengar som han hade kvar, skit snygga ljuda jeans på dressman för bara 199 kr de va ett kap..... kul!! Och han passa jätte bra i dem med!!

Efter de blev de en lunch tillsammans de va precis de vi behövde, rikigt trevligt bara han och jag. Sen vart de lite secandhand shopping på dacapo.... hitta en del fynd till mig riktigt roligt!! De vart även en sväng till dennismamma...... efter de hämta vi lillan dock va hon som vanligt nu färtiden en liten tonårstrots felicia men inte på dagis e hon så dock e hon så hemma jämt nu för tiden riktigt jobbigt men men ......... hoppas de blir bättre man känner sig som en häxa ibland med ....

Ikväll ska dennis träna och ja plugga lite.... annars så blir de lugnt!!!
PÖSS PÖSS

Inga kommentarer: