2010-02-02

uppdatering

I måndags vakna ja av värdens magsmärtor och spydde mindre mysigt..... emn ja fick behålla maten på dagen sen så de va ju skönt de iallafall. Natten mellan måndag till idag så sov lillan åter igen inne hos mig hon har kissat på sig 2 nätter i rad nu... men men de e sånt som händer dock hade hon ony i magen i natt med... hon somna ganska snabbt om vilket va skönt men hon vakna dock igen efter 2 timmar och ville prata och nog så hon prata när klockan va halv 7 hade vi pratat i ca 3 timmar då fick dennis ta henne så fick ja sova till 9 de va rikigt skönt.

Idag har ja först tränat sen jobbat... skit kul att jobba för robban och johanna.... idag va de en begravning som flöt på bra, skönt med lite extra pengar med.
När ja kom hem blev de tårta och landgångar som hade blivit över att mummsa på med min underbara familj!!
Nu ligger lillan i sängen och sover... dennis pluggar tror ja och ja uppdaterar ju lite här..... morgon dagen blir pluggggggg ja har en sista uppgift som behövs göra i denna kurs som avslutas på tordag, sen måste ja nog tvätta en tvätt med eftersom ja o lillan ska till moder nästa vecka eller vi åker nog redan på lördag tror jag.

PÖSS PÖSS

Inga kommentarer: