2010-03-10

Jaha

Tråkigt denna hjärnsläpp släpper inte o kommer nog inte släppa idag..... sen ser ja dennis skriver o skriver på datorn fan va han e duktig.... men för mig tycks de inte lossna, tur att ja har till nästa torsdag på mig vilket e rikigt skönt det!!

Ja har iallafall tränat lite vilket va kul och skönt tur att man har wii t i bland så man slipper gå ut när man inte rikigt har tid.... men sen e de allt kul med.... känns bra efter ha svettas lite.

Nu ska ja ta o diska och kanske laga lite mat sen blir de hämta lillan på dagis o se va hon vill hitta på.... ikväll drar dennis till judon trots han int ekna träna ska de titta lite på det vilket e bra han kan iallafall röra lite på den nu vilket e skönt för honom.

Annars blir de lugnt, skönt dock e ja rastlös för de har inte varit så mycket jobb denna veckan eller förra dock behöver ja ju va leidg med, men rastlösheten kommer smygande fram då......

Imorn så är de iallafall skola... motsträvigt för denna kursen e inge kul men nu är de inte många dagar kvar de är 3 dagar plus ett stort individuellt arbete som ja har hjärnsläpp på som ni vet!!!

Men förhoppningsvis släpper de snart.... på fredag så ska ja jobba iallafall och de ska bli rikigt kul!!! Hoppas de blir mycket att göra!!

Ne nu ska ja nog göra lite nytta iallafall!!
PÖSS PÖSS

Inga kommentarer: