2010-05-19

Haft en bra dag!!





















Lillan har varit på dagis idag....hade gått bra men hon hade dock inte ätit nåt vilket inte e så bra, vet inte rikigt va de kan bero på men de säger att barn under 5 inte svälter sig själva så ja får väll tro på det men hon brukar alltid äta bra på dagis aldrig hemma men inte idag tydligen. Dock hade hon lekt och orkat som de andra barnen.... e planerat att hon ska dit imorn med iallafall.... sen får vi se.




vilket jävla fint väder de har varit idag förästen, efter lillan drog till dagis så blev de arbete för mig de va skönt.... efter jobbet drog ja till gymmet för att träna lite som oxå va jävligt skönt och välbehövligt, dock så e ja fortfarande förskyld men ja kunde inte hålla mig borta längre nu..... efter 2 timmars svettandes så blev de en iskalla dusch och sen solariumet.... jag tränar på motionshuset numera och måste säga att ja trivs rikigt bra.... bra för mig!!!





Nu ikväll blir de lugnt och skönt imorn e de skola o sen utvecklingsamtal för lillan.... hoppas de går bra men de gör de säkert....
PÖSSSSSS

Inga kommentarer: