2010-11-14

Ny kurs...

Ja idag började med lugnt och skön frulle mysigt sen gjorde vi iordning oss och drog ner till Calle och Fralles studio, och fan va bra det kommer bli... de har kommit så himla långt nu, dennis och calles pappa va där och drog el.. så nu e de inte långt kvar till att sjunga LENA;) haha ne de kommer bli himla kul för dem när de e klart... och hoppas att många band/personer vill spela in där... himla kul!!!

Efter de åkte vi runt halva stan för att hämta ut lite paket som va beställt... och nu e de även inslagna... vi har kommit en bra bit på vägen med födelsedagspresenter och julklappar... så de e skönt de... jag älskade även de tröjor som ja köpte till mig så de va bra de med... blir kanske kort imorn på dem vi får se....

Efter pakethämtning och handling blev de hem och skypa med pappa och sen laga mat och göra allt sånt... mysigt.Nu sitter isa och tittar på lite tecknat, dennis e och tränar och jag kollar lite på den nya kursen som börjar nu... ser verkligen fram imot den kursen, de kommer nog bli mycket plugg men fan så intressan... den heter socialtbehandlingsarbete och kommer bli rikigt bra... hoppas jag.

PÖSSSSSS

Inga kommentarer: