2010-11-04

Som ni nu vet...

Så har vi ägnat hela förrmiddagen till att rensa förråden för imorn så åker grejer till tippen, skönt att ha de gjort verkligen, den nya soffan ska även hämtas... ser mycket fram imot detta... hoppas bara att den passar in och blir perfekt för oss för har man bara tittat i 5 min och suttit i den så kan man vara lite osäker tills den kommer hit och man får prova sig in om man säger så, men den va riktigt fräsch och snygg, så de ska nog allt bli bra.

Så här i vårat hem händer de grejer, dock så e de en bit kvar men vi ska allt bli klara till alla kalas de har vi bestämt så de får vi väll hoppas....

Annars så har isa inte sovit denna natt heller, hon måste drömma för de stämmer inte in men men får se hur de blir inatt, hoppas vi får sova för nu börjar de kännas i kroppen att vi går om varandra med sömnen de blir liksom någon timma där osv. ingen höjdare när man själv känner sig förskyld men men inte mycket att göra åt det.

Imorn så va de meningen att ja ska vara ledig och såg faktiskt fram imot de för de var länge sen ja va ledig en fredag men nu blev de inte så tyvärr, och de va tydligen en del att göra med så de kanske blir bra ändå, även om de hade varit skönt att bara vara hemma.

Ne nu ska ja strax ställa mig och laga mat....

PÖSSSSSSSS

Inga kommentarer: