2011-01-04

Skrivit in mig är i v 11+2

Ja i morse hade vi eller ja tid hos barnmorskan där de togs massa tester och frågades en del frågor dock inte lika många som med isa vilket e skönt de... vi har samma som innan och de känns jätte bra. De gick väldigt bra och en del har ändrats sedan vi var där senast så de va bra att få lite ny info... nu är planerad bf tid 23 juli sen får vi se efter ultra ljudet men de e som de ser ut idag.

Efter detta besök vart de lite stressigt för ja fick hoppa in på gamla GG och jobba lunch inte rikigt va jag hade räknat med men de va bara sagt och gjort... jag ska även jobba där imorn lunch sen imorn på kvällen ska ja jobba catring så ja kommer vara död på kvällen och torsdagen men de fixar sig säkert.

När ja kom hem från jobbet vid 16 så kom Lena och de va rikigt kul, fick massa fina julklappar och hon blev glas över de hon fick med så de va kul! Vi prata så mycket att när klockan helt plötsligt va 19 hade vi inte rikigt förstått var tiden hade gått men sånna e vi... himla trevligt synd att de inte sker ofta nu förtiden men de va som vi sa vem fan har tid med nåt .... ha ha ha

Nu ska jag bara vara för ja e helt slut....

PÖSSSSS

Inga kommentarer: