2011-03-19

Förskylning....stress och tacos

Japp både ja och isa är förskylda och snoriga i perioder, ibland e de bättre tills man förlorar rösten nja inte så bra men men hoppas de släpper så snart som möjligt för nu är de ju vår och då vill ja inte vara sjuk.
Igår så va vi lite halvt som halvt stressade över hur i helvete de gick med bilen och tyvärr fungerar den inte än och verkstaden ska kolla igen på den på måndag så dennis mamma låna ut sin bil till han och calle så de kom på tävlingen, vilket va bra det... dock hoppas ja att vår bil blir lagad så fort som möjligt och så billigt som möjligt men de får vi väll se.

Min mamma skulle ju varit barnvakt igår eftersom de skulle åka bort och ja skulle jobba men eftersom min snorighet var som den var så va ja ju hemma men mamma kom ändå vilket va rikigt trevligt, de blev mys och taccos sen lite godis som vi va för mätta för men de va rikigt mysigt och trevligt! När hon gick o la sig så titta ja på det nya avsnittet på sons of anarcy som e lika bra som vanligt e bara seg att alltid behöva vänta varje vecka men men så e de.....

I morse vakna isa 06.20 inge kul alls... men mamma och hon mös i soffan en stund tills ja gick upp och de blev frulle... sen gjorde mamma iordning sig för att åka hela vägen till skövde igen hon skulle jobba idag vilket inte va så kul men men så kan de vara...

Jag och isa har varit ute och gått en lång stund sen blev de en glass i solen och nu e vi mer eller mindre döda och egentligen vill vi vara ute längre men vi snorar så hela tiden... så de blev att gå in i stället nu sitter ja här och isa framför en film... sen får vi se vad som händer..

PÖSSSSSSSS

Inga kommentarer: