2011-03-24

Inser att ja inte längre kan klaga.....

Ja idag har de varit rikigt fint väder ute vilket e himla gött dock så har ja inte hunnit varit ute massa men en stund innan jobbet och efter, de va rikigt mycket på jobbet idag men de e skönt iof för tiden går jävligt segt om de e inte e nåt.

Dock på vägen hem så gick ja och dennis och prata om va som händer nästa vecka och ni som känner oss och umgås med oss vet att min man e väldigt disträ och lite rörig, glömmer lätt saker osv. Men nu e de jag som har glömt något himla viktigt, dennis fråga förra veckan om han kunde jobba torsdag till fredag nästa vecka och ja sa självklart varför inte..... men på vägen hem ida typ över 1 vecka efter de va bestämt kommer ja på att ja har ett obligatoriskt seminarium som är examinerade på just torsdag kväll..... hallllllllååååå va fan tänkte ja med... så nu kan ja verkligen inte klaga på han och de har han mer än väl poenterat flera gånger idag... jag hoppas dock att ja lyckas trolla med knävecken och skaffat en barnvakt i form av Lena ... vet dock inte hur de kommer gå men isa e laddad så de går nog bra, dock vet ja inte om hon kommer få henne i säng men de får väll ja fixa annars... ahhhh ja e helt kokokokokoko i huvudet... har nog alldelles för mycket att tänka på nu tyvärr.....

När vi väl kom till dagis och hämta isa så va hon SKITIG och ja menar lerig och skitig som fan så de va snabbt hem och handtvätta alla kläder och duscha av henne så nu hoppas ja att alla ytterkläder torkar tills imorn men de märker vi imorn.

I morn e de fredag och ja ska jobba fram till 16 och dennis ska träna hämta bilen som JIPPI nu e klar och sen drar han till jobbet... så imorn blir de mys pys med mig och isa får vi se va som händer.

PÖSSSSSSSSSS

Inga kommentarer: