2011-03-08

Kvinnodag, semlor

Ja idag har ja tackat mig för att vara kvinna med 2 semlor och inte med vanlij... mumma va de med.... Annars har ja jobbat där de blev fläsk med löksås till mat även de mummma..
Efter jobbet så åkte ja med dennis hem där han dumpade av mig innan han hämta isa hon har lekt hos klara en kompis till henne efter dagis, de hade haft de himla kul så de va roligt. Synd bara att de inte kan umgås på dagarna med hade velat att isa va på pandan med klara men men man kan inte få allt man vill, de e ju lika gamla men isa fyller sent... så kan de vara när de finns många barn på dagis. Blir till aug iallafall.

Idag ställde ja mig på vågen tycker ja har blivit lite bredare över höften och rumpan och så tycker mina kläder med så de va dax att ställa sig där helt enkelt.... och den visade 60kg de menas med att om 4 kg så har ja en isa i magen för ja vägde 64 när hon föddes..... och denna vändan tvivlar ja på att ja bara går upp 4 till eftersom ja e bara i v 19+4 så de e en hel del kvar vart fan ska detta sluta... hoppas verkligen inte mer än 68 iallafall men de får vi se... annars finns de en chans att ja ser ut som en liten rund köttbulle i sommar...

PÖSSSS

Inga kommentarer: