2011-05-08

Undra hur de e?

Jaaa undra hur de är att gå från 3 till 4, altså få ett barn till. Undra om de verkligen så jobbigt som alla säger, de känns liksom inte så. Självklart kan man inte sova när bäbisen sover osv. men felicia va ju vaken nästan hela dagarna när hon kom, e de då någon skillnad?
Sen är ju felicia mer eller mindre fungerande själv, självklart behöver hon sin del av uppmärksamheten osv. men ändå. Det som kan bli e om bäbisen skriker på nätterna för isa är ju så himla lätt väckt att då finns de en chans att hon kommer vara vaken natten hon med.....

Något mer negativt som ja kan tänka ibland är ju att de blir mindre tid för henne på dagis, där hon har kompisar och man måste då sysslesätta en bäbis och en snart 5 åring samtidigt och inte gillar de samma saker direkt, men lekplatser osv funkar ju dock när vintern kommer kan de ju bli lite skillnad. Felicia ska ju även till hösten börja simma och träna mer med sin pappa så då kommer hon ju iväg mer ändå och sysselsätts.

För de som inte vet de ska ja även antagligen plugga halvtid oxå, om ja kommer in. Då krävs nog mycket planering och de finns en chans att man kommer vara trött och grini omvartannat iallafall i början innan allt sätter sig på plats. Men jag hoppas ändå att vi ska fixa de så, så ja slipper vänta 1 år innan ja kan plugga igen.

Något annat som är ett måste va de känns är ju körkortet, som vore skit bra att få, då de e lättare att sätta sig i bilen med 2 barn i regn än att gå ut och gå då. Även så har vi ju satt upp oss på olika lägenheter och håller lite koll på hus osv. för flytta är defenitivt ett måste iallafall i jan.

De känns som vår lägenhet kommer i höst bli en lagerlokal med saker överallt, så himla tråkigt, för man vill inte bjuda hem nån heller då. Började bli mer eller mindre trångt för oss 3 och nu när spjälsäng, barnstol, barn vagn, byrå, barn leksaker osv ska fram tids nog så kommer de blir mer kaos än ordnings så jävla trist. Dock vill ja inte flytta för flyttande skull utan ja vill att vi hittar något som vi verkligen gillar och kan tänkas bo där länge...... får bara hoppas att de dyker upp på rätt ställe i rätt tid.

ahhhhh som ni läser finns de mycket funderingar på hur de verkligen är att vara en "svensson" familj med 2 vuxna och 2 barn, har aldrig velat vara som alla andra men då blir vi ju som alla andra och alla rabatter osv. ahhhh men undra hur de verkligen är... förhoppningsvis helt perfekt!

PÖSSSSS

Inga kommentarer: