2011-06-26

Mysig söndag dock utan herrn....

Dock vakna isa kl 05.00 inte så populärt var detta... men men så e de.. inget att göra åt. Tur att de finns tecknat på tv helt enkelt. Men vid lite vettigare tid blev de frulle och sen gick vi hem en sväng till annie lott och fika, då hamna lillan hos alva med så de blev lek med grannen för henne. En riktigt trevlig fika efter den blev de en sväng på lekplatsen i värmen.. helt plötsligt så va tiden så mycket att de va dax för mat, de blev macaroner och köttfärsås mummma för magen..
Efter maten blev de badning för isa och nu sitter hon och tittar på smurfarna, hon hyrde den filmen härromdagen när vi valde var sin... hon e rätt trött nu kanske inte så kontigt när hon går upp kl 5 men jag ska allt hålla henne vaken så länge som möjligt så de inte blir kl5 imorn med för de vill ja inte..

Ikväll kommer herrn hem igen.. så de e skönt att han bara jobba dagen.. sen är han ledig ett par dagar och vi har en mission... vi ska rensa garderoben och vinden och börja göra iordning inför bäbisen, det är liksom dax nu.. så de blir nog måndagen vi startar med de och sen får vi se hur lång tid de tar men förhoppningsvis bara en dag.... eftersom de ska bli fint väder hela veckan ska ju de utnjutjas de med självklart. Men de ska bli skönt att bli klart med allt inför bäbisen ..... så slipper ja fundera på de sen..

PÖÖÖÖÖSSSSSSS

Inga kommentarer: