2011-06-28

SOLIGT... helt slut...

Ja inatt är första natten på jävligt länge som ja sovit mer än 3 timmar och de blev 6 skit skönt kunde ju varit mer men man ska inte hoppas på för mycket... Idag har vi rensat garderober, tagit ner alla barn grejer som vi behöver ha just nu från vinden, bärt upp allt som skulle upp, slängt allt som skulle slängas och även åkt en vända och pantat och varit på pingskyrkan med en del grejer så fan va vi har varit duktiga och allt detta innan 12.00... måste även säga att isa har varit skit duktig och hjälp till idag så ja har nästan inte behövt bära något och tur e väll de för ja va slut av de ja bar...... ja har även sorterat barnkläder och ordnat inför bäbisen så nu e de bara lite blöjjor och sånt som senare sen behövs köpas... gött att ha de gjort måste ja säga.

Efter detta bestämde vi oss för att åka och bada de blev på landbadet... och till och med ja badade men FAN va kallt de va så de blev bara en stund. Men skönt ändå, efter de blev de en sväng till snäckan där vi fika. MUMSIGT!
Nu har vi precis kommit hem och gjort lite mer nytta.. snart blir de laga mat de blir stekt falukorv och stuvade macaroner mummmmmma de ska bli... ikväll blir de lugnt kan ja säga för fy fan va ja e slut och de e vi nog alla även om isa inte säger de... Men en mycket lyckad dag helt enkelt!!!

PÖSSSSSSS

1 kommentar:

Anonym sa...

Va synd, jag var på Rödön och solade i em. Farmor