2012-01-26

Trött... svag och seg....

Ja här händer det inte så mycket så finns inget att skriva om direkt, förutom att sixten har kommit in i en period där  han vaknar varje timma och antingen skriker, pratar eller tappat nappen... tror han drömmer en del med så de blir inte mycket sömn alls här just nu, sen e han ju lite krånglig med mat osv. men annars så rullar de på i samma sak hela tiden har dock inte varit ute på hela veckan, då vi varit sega och min mage har varit helt knas. De e ju trist det med... ska iallafall ut och handla idag, mat altså inte så himla kul men måste göras. Ja har även hållt på att göra iordning alla album osv som ja har helt enkelt inte haft tid att göra innan så nu har ja tagit tag i det med, jag e klar med vårat och nästan klar med felicias sen är det bara sixtens kvar, känner mig rätt duktig då det var över 500 bilder att ta hand om och sortera osv. men e så gott som klar så de går åt rätt håll iallafall.

Ahh har ju varit lite seg på att blogga det sista men de händer inte så mycket i vårt liv just nu, sixten han kryper omkring och e helt galen som vanligt, felicia var på simskola igår och de går skit bra hon e så himla duktig, och hon tycker de e kul med vilket e de viktigaste. Sen har ja blivit inbjuden att gå på föräldragrupp 4 onsdagar i feb. känns perfekt för mig. Svärmor passar på att ta felicia under denna tid vilket blir bra, ska bli kul att träffa lite andra föräldrar mer än de ja redan känner iof sig.

Vi har även efter massa möten och prat gjort äntligen de aktiva skolvalet för felicia vilket om  vi får som vi vill blir det inte skolan i närheten. Jag tror att om vi får första valet blir de perfekt eller ja hoppas, har frågat henne massa om kompisarna hon har  på dagis och hur de skulle kännas om de går i olika skolor men hon sa att hon kommer antagligen skaffa nya kompisar så då löser det kanske sig. ahh du e valet gjort så får vi se hur de slutar. Dock kanske de vore bra om vi hittar ett boende i närheten och vem vet de kanske sker... man kan ju hoppas är dock ett populärt område men kanske får lite tur.


I morgon så finns det dock massa saker planerade och ser fram i mot de flesta, men de får vi skriva mer om imorn.

PÖSSSSSS

Inga kommentarer: