2012-03-22

BVC

Morgonen började med en spring tur, vilket skönt väder de va med. Även om kondisen inte är på topp och ja känner av mitt blodtryck så va de himla gött att komma iväg, imorn blir det igen, fast då ville felicia med så vi får se hur mycket tempo det blir men springa ska vi iallafall.  Efter springturen så va det hem och göra iordning sig sen dra iväg till bvc på koll för sixten. Och nja de va som ja trodde han hade mer än planat ut han hade gått ner, dock tyckte hon inte de va något jätte allvarligt eftersom han inte hade slutat växa, det brukar tydligen barn göra om de inte äter tillräckligt. Dock ville hon gärna att han skulle äta lite mer så idag har ja testat de men han vill hellre leka med felicia, men får testa på... Han är nu 7 mån och 4 dagar. Han är 72,5cm och väger 8840g han har stl. 62 på överkroppen och 68 på underdelen i kläder, han är lite längre än felicia var. Han är en glad och goo kille som knappt gnäller bara ibland när han inte får som han vill... dock har han lite underliga läten för sig då han ibland låter som en säl lite gulligt.

Felicia har sedan tre dagar nu börjat med sin nya medicin går förvånadsvärt bra, e nog bara ja som e lite orolig för detta, försöker att inte visa och tänka på det dock vet ja att de ligger där och lurar men ja hoppas de hittar felet och att det är lätt att rätta till... Hon ska ju ha detta i 14 dagar iallafall sen får vi se vad de säger efter undersökningen. Hon verkar inte bry sig om de iof sig så vet hon ju vad som e fel och vi har alltid varit ärliga med henne, ibland runt andra som när jag talade om för dagis tyckte hon de va lite pinsamt men de e förståligt.

Annars så händer de inte så mycket jag rotar och hittar massa inför loppisen på söndag kl.11.  Jag bara hoppas de kommer lite folk med så man slipper åka hem med allt igen, kan ju tyvärr bli en flopp... dock får vi hoppas att de blir en hit.. titta dit ni som kan vet jag.

PÖSSSSSS

1 kommentar:

Melissas Prinsar sa...

aah vi har köpt =) vi har köpt radhus i Högsäter =)
hur gött som helst!
ja de är inte lätt å hitta nått som passar när man ska köpa man vill ju gärna ha nått i rätt strl samtidigt som de ska passa en i smaken på plats å att de inte är värsta renoverings objektet
men vill ni bo kvar i Ua?