2012-03-14

Har så underbar och skit duktig tös... jaa ja e stålt

Idag så startade jag och barnen med lite mys eller ja och isa... sixten e ju vild som vanligt, sen passade vi på att måla lite ihop när lillen sov en stund. Sen gjorde vi iordning oss och drog ner på stan skulle göra lite ärrenden, och bla så skulle ja in på baken då ja hade fått hem att ja betalat in 126kr för mycket så ja skulle få tebaka de men vet ni vad även om ja gick in på min bank, och skulle sätta in de på mitt konto så kostade de 50kr om de inte skicka iväg de nån stans och ja skulle få dem om 5 dagar... hallå ja e ju kund där fattar inte hur man kan med ibland... och inte nog med de göra deras arbete de jobbigare och ahh helt enkelt rent uselt!!!!

Efter de blev de en sväng in på willys där vi träffade på svärmor en snabbis sen blev de lunch på krogen en sväng innan badet. Idag va det klädsim och livräddning hon va ju riktigt duktig som vanligt och inte nog med de så hoppa hon från trampolinen 2ggr... dock va sixten mer än vild så fan att ja inte tänker ta med honom dit någon mer gång... han kan ju inte vara still sen va han ju trött också de de va ju ingen bra kombo, dock charmar han alla ändå... lika god han som sin syster. Va ändå härligt att se henne idag för gud så kul de hade och va hon kunde massa saker.. nu funderar vi på simskola några veckor på sommaren med... får se om de blir så, tror hon skulle älska det.

Imorn så ska ju barnen till mamma och när felicia fick veta de sa hon jaaaaa då blir de bada hela helgen, eftersom de va sol... men nja mamma har ju ingen direkt värma på poolen så när ja sa nej blev hon lite besviken men hon räknar timmrna nu till hon ska iväg och ja tror att sixten kommer tycka de e lika kul eller ja hoppas... kanske blir tuft för mamma och honom första natten men ja hoppas att de går prima som de gjorde med isa...

Ne nu ska ja titta lite på tv...

PÖSSSS

Inga kommentarer: