2013-05-04

Fullt ös....




Ja så va händer här, som ni ser inte mycket på bloggen iallafall, har en hel del annat att göra om ja ska vara ärlig så prioriteras inte bloggen alls just nu, sorry till er som vill se den uppdaterad oftare. Men så är det just nu, får se hur de blir i framtiden. Iallfall så är de nu maj för er som inte vet det. Jag har börjat jobba en hel del som personlig assistent, som ja under sommaren kommer kombinera med pelles vilket känns helt rätt, måste ha lite tempo och sol och hav i närheten med. Jag har även 10 praktik dagar kvar som ja ägnar åt i herrljunga, en bit att åka med trivs jätte bra där. Sen har ja även två stora uppgifter i skolan som ska vara inne nu i slutet på maj, och de måste ju hinnas med de med. När ja inte gör allt de så har ja ju en familj att vara med oxå. Så igår tog ja en föräldradag och bara va med lillen på förmiddagen sen blev de gå och hämta felicia iskolan och efter de va de fika i lekparken utanför och på kvällen mys precis va jag och barnen behövde tror jag. Dennis är i borlänge och kommer hem imorn, ska bli skönt att se honom med har knappt hunnit de på två veckor. Segt när de blir så men inget att göra åt.

Kanske lite uppdatering om mina barn med, Sixten har nu slutat sova på dagen vilket va precis vad han behövde, då han nu sover hela nätterna, dock under någon timma på dagen är han levade död och grinig men bara man sysselsätter honom så fixar han det, vilket e skit skönt för oss för det va jätte länge sen vi sov en hel natt, vilket även de tar på krafterna när det är mycket att göra. Annars så är han på dagis osv och har avrit lite sjuk här och där men han mår bra.

Felicia är lika glad, pratglad, och trotsig som vanligt ha ha, ne hon e allt gooo min underbara tjej. vi var ju på utvecklingsamtal med henne för någon vecka sen och de va prima allt, vilket e skönt. Hon är mycket ute och cyklar och leker med grannarna här vilket är kul för henne... Och antagligen där hon kommer spendera hela dagen idag om vi inte hittar på något annat.


PÖSSSS

Inga kommentarer: