2009-01-22

Handlat och åter handlat




som sagt idag har vi varit och handlat mat jippi inte direkt blev 1780 kr jippi inte direkt men men så e de inget man kan göra åt den utgiften direkt sen hade vi fan helt tomt i skåpen de liksom EEEKKKAA!!!hihi!! Men nu e det gjort, va även på apoteket gick ganska fort där ida brukar annars ta en hel dag juh. Men nu e allt fixat tills imorn kl 13.30 då gäller de hoppas de blir bättre än p-pillerna iallfall. E lite nervig men men så e de.


fast även att vi shoppa så de va knökat fullt överallt så ville dennis ha hamburgare så de blev mona lisas på vägen hem, fan va vi e lata ja ja man får väll unna ig ibland. Sen lade ja på de sista papprena till a kassan förhoppningsvis de sista alla som nån gång stämplar vet att papprena ALDRIG tar slut men förhoppningsvis har ja garderat mig.


När vi kom hem tog vi det lugnt och ja starta färga mitt hår, färgen såg bra röd ut liksom men känns lite för lila och mörkt men kankse vänjer mig om nån dag. Hoppas de iallfall annars får ja göra om de, jag kommer FAN tappa mitt hår tidigt ja färgar de alldelles för ofta de e tur att ja inte längre bleker de iallfall men de e kul med ny förändringar hela tiden.
Sen gick vi hem till Calle och Karolina, dennis behövde hjälp med nån musik Calle har ju egen studio, kan man säga han e skit duktig på sånt!! Karolina hade bakat goooa muffins så Felicia åt 2 nästan 3 så hon gilla de skarpt, de va trevligt men felicia blev så trött så de va march in i säng när vi kom hem kl 20.00. Så nu sitter ja här o kollar lite på datorn sen blir de Crimenal Minds på 5 an de e skit bra.
Imorn så blir de lugnt på morgonen, felicia e hemma från dagis förhoppningsvis så sover hon hela natten för imorn ska ja o dennis, niklas, calle, karolina och kankse marcus och mia ut och äta på kvällen dennis mamma är barnvakt. hoppas bara ja mår tillräckligt bra för de, karolina ska med mig imorn på "insättningen" så de e skönt att ha med en tjej för dennis e liksom inte samma han e ju man ni vet.
Ha en trevlig kväll

Inga kommentarer: