2009-02-10

ändå gjort lite nytta











Idag har ja gjort födelsedagskort till niklas som fyller 25, till dennis morfar o min morfar och även till simons son elias dop som oxå e denna måanden. De blev rätt ok, måste köpa lite nytt matrial men ja e rätt nöjd. Sen har ja slagit in paketet till elias, varit skit duktig även fast när ja vakna i morse va helt dööö.








Sen när lilla sessan kom hem hade hennes fina rosa overoll gått sönder i dragtjedjan orka laga liksom men som tur har ja en röd oxå men den nog lite stor men den får funka resten av vintern, för sen kan hon ju ha termobyxorna. Sen har hon varit väldigt anti o gnällig o grini tills maten va klar så typ i 1,5 timma jippi va kul. Speciellt eftersom man har saknat henne lite med men men hon har väll "pms" vecka ibland måste man ha de me hiiii. Det har ju tillomed dennis ibland. Ologist men de händer ja lovar!!!




Nu på eftermiddag/kvällen blir de inte så mycke, felicia e lite seg så hon somnar väll vid 18 o ja ska nog sy lite till henne att ha på sig i sommar.








Imorn vet ja inte riktigt va som händer......... men måste verkligen dra till gymmet imorn o träna o sola så de blir de nog med honey. Sen får vi dra förbi willys oxå för lite handling insåg i morse att de e väldigt dåligt på blöj fronten.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Va fina kort!!! Mamsen

Anonym sa...

åååh fint kort :D