2009-02-11

Lill lörda...

ja i natt har ja fått sova iallfall, fick till o med ligga till 8, tack min underbara man. Men satte de igång....vi åt frulle sen på med kläder o tänderna ska borstas osv.... sen iväg till dagis i en lite för stor overoll, hennes gulliga rosa gick ju sönder men som tur hade ja en röd oxå dock kanske lite stor men funka så de va ju bra.
Sen ringde ja till a kassan jippi va kul, nja inte direkt de sa att ja skulle va glaad om ja fick pengaran om 2 veckor (då har de gått 8 veckor) visst e de kul. O de hade som förklaring att de va underbemanade, tänk om ja skulle säga de till företagen som skulle ja mina pengar (nej ja har inte tid att betala er gör de när ja känner fört) hur skulle de funka?????Inte så bra eller hur!!!! Ja ja vi lånade lite pengar av min moder nu så de löser sig väll men de e inge kul!!!
Efter detta roliga samtal så drog vi ner på stan o gymma ( de va skit gött men ja e helt slut i kroppen nu). Och handla gjorde vi med massa tråkiga saker som e nödvändiga blöjer osv. ni vet. Ja gillar inte att handla.
När vi kom hem sattte ja mig lite framför datorn för att kolla om de finns nåt jobb att söka men de va lite torrt på den fronten, dennis spelar x box.
Ska snart gå o hämta lillan o leka lite mysigt värre. Saknar henne nu när hon e borta så lite men hon saknar dagis o e bara arg när vi hämtar henne numera. Men men de e inte så kontigt igentligen, hon e ju ensam barn o bara älskar att leka med de på dagis. Får se om ja får med henne hem ändå......

Inga kommentarer: