2009-02-17

E nog lite posetivare ida..... tror ja

Inatt så har felicia sovit till 07 imorse o då gick dennis upp o tog henne, skit gött att ja fick sova till 8, då kom de in o la sig här i sängen satte på disney channel som visa musse pigg som felicia älskar. Vi har även ätit frulle i sängen alltid lika mysigt!!Hon är fortfarande lite täpt i näsan men inget allvarligt så hon ska åka till min moder imorn, kul för henne. De bor 2 timmar härifrån så de blir inte så ofta man ses, så nu ska felicia dit onsdag till lördag, då kommer vi dit o stannar till söndag då de e dop. Sen åker dennis hem o ja stannar för att hälsa på lite gammla kompisar till torsdag nästa vecka längtar, ska bli skit kul. Har även passat på att prata med moder om va de ska hitta på när lillan är där så ja vet va ja ska packa ner, o nu har ja nog allt underkontroll.
O precis när ja sa till dennis nyss att ja skulle försöka att inte tänka neggo på allt ringde de i telefonen o marianne som ja har jobbat extra för på en krog fråga om ja kunde ta varje fredag kväll from om 2 veckor, SJÄLVKLART sa ja ju JA. Men hoppas de fixar sig med de fredagar vi behöver barnvakt för dennis jobbar ju med vissa fredagar, men då behöver vi barnvakt mellan 21- 23:30. Så hoppas vi kan fixa de så nu ska ja helt enkelt fokusera på de posetiva!!!
Ialla fall försöka!
Nu ska ja mysa mer med min underbara familj!!! Love you!!

1 kommentar:

Anonym sa...

vad kul för dig att du har fått jobb syster =). Sorry jag ej ringde i förra veckan den gick så fort o så han knappt göra något o så. men hoppas att allt är bra med er o hade vi bott närmare hade jag gärna varit barnvakt det vet du. Saknar dig massa Puss