2009-03-30

ahhh då va måndagen snart slut

Japp imorse så satte ja fart med att färga håret, och ja som trodde efter mycket letande att ja hade hittat en perfekt röd fin färg i fredags..... men ski fick ja för inte FAN vart de rött utan nån jävla brun konstig fär med nåt rött i, inte direkt snyggt iallfall.... irreterade värre speciellt eftersom ja ska på intervju imorn men men, ja ska allt få det att funka med lite snygga kläder o smink så ska ja poll it off!!! Hoppas ja iallfall!
Sen får ja ju vänta nån vecka innan ja färgar de igen annars blir de bara pannkaka igen.... måste ju tvättat de lite och sen vill ja ju inte att de slits så mycket heller men men får se hur ja gör!!!

Ahhh va har då hänt mer..... vi har tittat på resa, och de ser ut som att vi kanske åker till pappa i mitten på aug men vi behöver tänka lite på det... så de inte blir allt för inpuls beslut. Men de skulle v skönt med lite semester... dock e de ju lite lång fly resa speciellt för lillan men men ska kolla lite till o prata lite mer får vi se.

Sen har ja även fått reda på att min barndomskompis ska ha barn i aug, de e så kul.... grattis Maria!!!Hoppas allt går bra!!

Ja har även badat med lillan dock blev de inte länge för mig för min huvudverk o illamående och yrhet är fortfarande inte över och de funka verkligen inte med varmvatten och bus i badkaret för ja vart helt svimmfärdig, fattar verkligen inte va de e med mig men hoppas de går över snart annars måste ja väll åka till läkaren o de vill ja eller orkar ja inte!!! Men får se hur de blir i veckan.... trots de så tjatar dennis nu för han är orolig att de e nåt viktigt men han får nog tjata lite till. Som han fick göra med min revbensinfektion eller 1 av dem så tjata han i 5 veckor och fick nog när han en onsdag kom ehm från judon och ja kunde nästan inte andas... hiii, ja hatar folk som är envisa men i vissa fall e ja tydligen värst!!!Men ja tycker att de e onödigt att åka för vissa saker va fan, mer jobb än bra!! De e va ja tycker iallfall!!Dock när de gäller lillan är ja tvärtom då skulle ja vilja åka till läkaren så fort de e nåt litet, ahh ,men sån är väll mammor!!!

Idag har ja oxå passat på att mysa med lillan och dennis hela dagen, de har varit skit skönt!!!
För imorn ska lillan till dagis, och ja o dennis har massa att göra. Sen e de de samma hela veckan fullt upp!!
Men på lördag morgon flyttar iallfall Calle, de ska bli skönt men de kommer nog bli konstigt och tomt för honom, allt va ju som sagt en chock för han.... men hoppas att de blir bra och att han träffar nån ny snart!!!De vore kul för honom!!! Sen på lördag kväll kommer min mamma, de ska bli så kul hon stannar till måndag morron för jag ska ha ljusparty på söndagen och då ska hon få träffa lite utav mina kompisar och så... de ska bli kul!!! Ser verkligen framimot ljuspartyt, dock kikar ja ut dennis o lillan men de överlever nog!!!

Ne nu ska ja strax titta på CSI, och sen tjata skit med honey för han kommer ju snart hem från judon me.... ses imorn

Inga kommentarer: