2009-03-23

Glaaa ida

Efter ha gjort i ordning oss imorse så drog vi ner på stan o kolla lite, ja hitta en skit snygg linne som ja skulle vilja ha men men dennis vår jacka får gå först bara vi hittar en i hans storlek som e snygg med, o ni ska veta att de e mer jobb än bara titta i en affär!!!!Men vi ska nog springa på nåt snart. Sen blev de en fika på lejia i stan, de e ett ganska nytt cafe men de va skit mysigt där inne lite äldre "gård"s stil mixat med nytt skit läckert. Sen va vi och handla lite "stinas"kyckling på ica, och hämta lillan på dagis. Dock kom ja mitt i mellanmålet men men hon va så gott som klar vilket va bra, hon hade haft de skit mysigt o kul där så de va skönt för ja har änna sakant henne ida..... men har varit så van att ha henne i benet hela veckan. De blev sen mat de blev ris med curysås till kycklingen mumma.
Efter vi hade smält maten lite o lekt med lillan så kollade dennis på skatteverket o hans deklaration hade kommit in han skulle få tillbaka 8000kr jippi, nu kan vi bli skuld fria och även göra nåt kul i sommar, tänkte ja o sen ville ja kolla min men de va arbete att få fram men till slut så stod de klart att ja skulle få tillbaka 3000kr ja säger bara JIPPI detta va precis de ja behövde för att bli lite glaa o posetiv nu vill ja bara HA JOBB men ska söka ett till imorn o hoppas på det bästa HÅLL TUMMARNA FÖR MIG VET JA!!!

Ikväll så ska dennis o calle träna o ja ska läsa min nya mamma tidining ja har fått i brevlådan ida.... perfekt slut på en måndag.
Imorgon så e de tisdag va händer då?? Jo calle ska gå o skriva på konrakt för sin egna lägenhet som han flyttar till den 1 april gött för han men även för oss. Sen ska dennis plugga, lillan ska till dagis och ja ska söka ett par jobb o sen städa lite skulle ja tro, ses imorn.

Inga kommentarer: