2009-03-23

månda morron

Ahhh nu har lillan lämnats på dagis, efter ett helvetes morgon hemma. Hon har varit tjurig o gnällig hela morgonen men när vi väl va på klädda o gick till dagis ville hon bara dit hon sparng nästan hela vägen. Så hon har nog saknat de skit mycke..... inte konstigt eftersom hon inte varit där på över en vecka. Men nu blir de nog hela denna veckan skulle ja tro. Om de inte händer nåt oförutsett.
Dennis sitter o pluggar nu calle latar sig o ja håller på att göra iordning mig för ja ska absolut passa på att gå ut o gå i detta fina väder!!! Vet aldrig när de blir igen, dock blir de nog inte gymmet ida men absolut imorn de ska bli gött som fan.Annars e de bara en vanlig dag som arbetslös hiii, hoppas ja snart får ett jobb börjar bli galen nu. Men nu e ja iallfall inte negativ längre ser posetivt på de så ska de nog lösa sig för mig med snart.
Sen på fredag ska ja ju på en utbildingsmässa här i Uddevalla men Jenny. Så då ska ja passa på att hämta information om olika utbildningar ja kan tänka mig att gå till hösten iafall ja inte får jobb så ska ja börja plugga om ja hittar nåt som inte e på flera år. Men ja tror att de har många utbild ningar att visa så ja ska nog hitta nåt hoppas ja iallfall...... som sagt ja har ingen aning om va ja vill göra med mitt liv när ja blir stor. Helst av allt skulle ja vilja öppna egen restaurang men som de e nu har vi inte råd till de, o om vi skulle ta lån går faktiskt ett hus eller bostadsrätt först speciellt nu när vi börjar sakna trädgård. Så den drömmen förblir nog bara en drömm iallfall ett tag till. Så därför e de dax att börja kolla på annat.
ja ja nu ska ja borsta tänderna o göra iordnig mig de sista, för en lång promenad!!!

Inga kommentarer: