2009-03-21

natti natii

Ah lillan va så jävla trött så de blev sängen tidigt ida, dock blir de då tidigt imorn bitti med men men inget att göra åt det. De e bara att gå upp ur sängen helt enkelt!!! Ja hoppas dock att hon sover ordentilgt i hennes säng inatt o ja o honey när han kommer hem kan mysa lite. Men de e ju bara vänta o se....
Nu när hon ligger o förthoppningsvis snart sover, kommer stora godis påsen fram igen..... ja handla ju jätte mycke godis igår, men de kommer räcka länge om inte calle o dennis snor allt men ja får väll gömma den...... på nåt rikigt bra ställe hummm vart tro??
Det har ju varit så fint väder ute de sista att ja börjar sakna trädgård men ja kankse får åka o handla lite växter o nya ute möbler till balkongen, så man bara kan sätta sig där ute i solen o läsa en bok, de vore så jävla gött!! Ja hatar vinter e absolut ingen vinter person utan älskar sol o värme. Så ja hoppas på att sommaren kommer bli kanon eller ja vet!!! För vet man blir de så hiiii!! Jag har även söt en hel del jobb de sista så ja hoppas att de kommer nåt rikigt höjdar jobb snart så ja kan få börja jobba igen, de ska bli så jävla gött!!! Hoppas håll tummarn för mig!!!
Imorn så kommer niklas hit som vanligt så de blir att vi åker o handlar lite, de behövs verkligen nu speciellt frysvaror. Sen så blir de väll goo mat o massa tjöt som vanligt. Det va igentligen meningen att vi skulle till jenny o niklas o leo i stigen men tyvärr har vi ju ingen bil o dennis mammas e su paj, så de går nog inte lite synd för de har tipspromenader o grillning o så på söndagar. Men vi får ta de så fort vi köpt bil, för de e verklgien ett måste nu, så vi ska boka tid på banken för ett lån, iallfall ett på 20000 kr så man får en ok bil för pengarna. Men vi får se va de säger, hade ju varit bättre om man hade jobb. Men men hoppas på de bästa. Iallfall då så blir de niklas imorn o sen på kvällen blir de nog skype med pappa, de va ju 2 veckor sen nu så de ska bli kul. Då får även felicia visa dockorna som hon fick av dem hon bara älskar långbens dockan.... släpper nästan aldrig taget om den hiii gulligt!!! Fats ja fattar verkligen inte fasinationen av långeben men men .... de e ju inte ja som behöver leka med den!
Ne nu ska ja kolla om de e nåt bra på tv en HOPPAS HOPPAS ...... IALLAFALL IKVÄLL annars så jävla tråkigt!!

Inga kommentarer: