2009-03-22

söndag

De va tyvärr inge bra på tv en igår.... iof sig gjorde de inget för ja sten somna kl 22 ändå, vakna när honey kom hem o vi låg o prata massa massa, som vanligt va de skit mysigt. Sen när kl va runt 5 gick ja in o la mig i lillans rum o mös med henne till klockan va 7 eller nåt sånt. Sen dess har de varit full rulle med lek o lek o lek vi har haft de skit mysigt. Vi väckte honey runt 10, de va ju meningen vi skulle till stigen ida men de blev ju inte av har ju ingen bil, så jävla irreterade!!!Men men inte nåt att göra åt de! Ja o honey passade på att duscha ihop när calle hadde vaknat så han kunde kolla sessan, de va mysigt, för de va ju en evighetsen vi gjorde det.
AHH annars så händer de väll onte så mycke ida för här går de inte o städa som de e nu, vi bor som tattare hiii eller calle i allfall med grejer överallt men men de e ju bara ett litet tag. Därimot ska dennis tvätta, iallfalla ett par maskiner o sen deras judo dräckter ( de lukta fan). Annars så ska vi åka o handla med niklas o sen blir de käk tror de blir potatis o morötter o palsternacka i ugn med kött o sås mumma.

Nu ska ja iallfall ringa min mamma, de va ett tag sen ja prata med henne, miss you all!!! Som fan saknar ja att min släkt inte bor i närheten men de e inget att göra åt det för ja trivs så himla bra i uddevalla. ja ja nu ska ja ringa iallfall...

Inga kommentarer: