2009-03-18

onsdag

Ja igår blev de ingen direkt mys, för ja somna till o med innan brithers and sisters som vi brukar se annars, men som sagt innan så har ja ju inte sovit ordentligt på ett par nätter men inatt så fick ja sova till kl 5.15 o då tog dennis henne o ja gick in o la mig i hennes säng o sov till kl 8 de va skit gött men nu e ja nästan tröttare. hiii. När ja vakna låg dennis i sängen o calle o felicia satt upp o de titta på musse piggs klubbhus, så ja la mig är ja med. Rena myset. Sen gjorde vi lite frulle o calle gjorde iordning sig för att dra till lägenhetet o fortjätta att packa ner sina saker, han flyttar ju dem i helgen....... fast han e nog fortfarande i lite ckock men de e nog de flesta som hört att de har hänt iallfall på hans sida.

Efter frukosten så fick vi tvinga lilla sessan att ta dessa jävla droppar som hon ska ta 2 gånger om dagen i 6 dagar, o de e inte direkt nån höjdare o hon e liksom inte direkt svag eller tyst men men denis håller o ja gör...... så blir de någorlunda iallafall.... men kan ju öppna ögonen nu på morgornaran utan problem så de går ju åt rätt håll. Men tyvärr blir de ingen dagis denna veckan, så de blir arbete att sysselsätta henne nu när hon e pigg igen men men får göra vårt bästa. Hoppas bara att hon inte år de igen sen...... iallafall på länge!!

Idag så ska dennis skriva sin uppsats som ska vara klar till imorn lite sent på tänkt men de har varit lite kaos här juh!!! Sen ska han tvätta allt, för vi måste byta lakarn o handukar o så eftersom lilla sessan har gått o snorat o torkat överallt känns de som.... lika bra att vara på säkra sidan. Sen har han o calle judo ikväll....... blir nog skönt för calle att slå nån lite, iallafall välbehövligt.
Ja o lilla sessan ska städa hennes rum ida o damsuga o diska även laga lite mat, de blir nog fiskgryta med potatis. Annars så händer de inte mycke här idag......

Inga kommentarer: